Fogorvos

dr. Tamasi Kristóf Nátán

Diplomáját 2013-ban szerezte cum laude minősítéssel a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Az egyetem elvégzése után Finnországban kezdte meg munkáját, ahol kiváló szakemberek mellett elmélyedhetett az északi országokra jellemző prevenciós szemlélet, a fogmegtartás és a különféle műtéttechnikák világában, valamint széleskörű tapasztalatott szerzett a modern, digitális technika vezérelte fogpótlások elkészítésében. A mindennapi munkáját már a kezdetektől orvosi nagyító (loupe) nagyítása mellett végzi, hogy a páciensei számára a legprecízebb kezelést nyújthassa.

Szakmai tudását mind külföldi, mind hazai továbbképzéseken folyamatosan bővíti.

Fő érdeklôdési területe a szájsebészet és az endodontia, különösen gyakorlott a bölcsességfogak eltávolításában.

Kiválóan beszél finnül, németül és angolul.

Szabad idejét sporttal, dobolással és a családjával tölti.

Fogorvos

dr. Tamasi-Deák Brigitta

Diplomáját 2012-ben szerezte cum laude minősítéssel a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Az egyetem elvégése után gyermek és ifjúsági fogászati praxist vezetett, ahol a prevenció és a jövő generációjának szemléletváltása volt a szívügye. Ezt az ismeretét Finnországban is tökéletesítette és emellett lehetősége nyílt a modern endodontia világában elmélyedni, mely tudását azóta is bővíti a továbbképzéseken. Szakmai tudását immáron nagy sikerrel újra Magyarországon kamatoztatja.

Érdeklődési területe az endodontia, esztétikus tömések és fogpótlások készítése. Erőssége a bonyolultabb protetikai tervezés és -kivitelezés és a kompromisszummentes töméskészítés.

Kiválóan beszél finnül és angolul.

Szabad idejét futással és a családjával tölti.