Fogorvos

dr. Tamasi Kristóf Nátán

Diplomáját 2013-ban szerezte cum laude minősítéssel a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Az egyetem elvégzése után Finnországban kezdte meg munkáját, ahol kiváló szakemberek mellett elmélyedhetett az északi országokra jellemző fogmegtartó szemlélet, a különféle műtéttechnikák világában és széleskörű tapasztalatott szerzett a modern endodontia világában. A mindennapi munkáját már a kezdetektől kofferdam izolálásban, orvosi nagyítás mellett végzi, hogy a páciensei számára a legprecízebb kezelést nyújthassa.

Szakmai tudását mind külföldi, mind hazai továbbképzéseken folyamatosan bővíti.

Fő érdeklődési területe az endodontia és a biomimetikai szemléletű foghelyreállítás. Erőssége a fogmegtartó és – szükség esetén – fogeltávolító sebészeti beavatkozások.

Tagja a Magyar Endodontiai Társaságnak.

Szabad idejét sporttal, dobolással és a családjával tölti.

Fogorvos

dr. Tamasi-Deák Brigitta

Diplomáját 2012-ben szerezte cum laude minősítéssel a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Az egyetem elvégése után saját fogászati praxist vezetett, ahol pácienseinek prevenciós szemléletváltása volt a szívügye. Már karrierje elején hospitálni járt a prominens EndoCenterbe Budapesten dr. Jeney Judithoz. Ezt az ismeretét Finnországban is endodontus specialista mellett tökéletesítette, mely tudását azóta is bővíti a továbbképzéseken. Szakmai gyakorlatát immáron nagy sikerrel újra Magyarországon kamatoztatja.

Érdeklődési területe az endodontia, esztétikus tömések és fogpótlások készítése. Erőssége a bonyolultabb protetikai tervezés és -kivitelezés és a kompromisszummentes töméskészítés.

Tagja a Magyar Endodontiai Társaságnak.

Szabad idejét futással és a családjával tölti.