Rólunk

Üdvözöljük rendelőnkben!

Ritkán hallunk olyan emberrôl, akinek kedvenc időtöltései között a fogorvosi rendelő felkeresése szerepel. Szeretnénk segíteni abban, hogy a nálunk töltött idő a lehető legkellemesebb és -stresszmentesebb legyen pácienseink számára.

Ez lesz az első dolog, amit észre fog venni rendelőnkről. Ez a célkitűzesünk, amiért mindent megteszünk.

Célunk

Azon dolgozunk, hogy Kecskemét belvárosában is elérhető legyen a világszínvonalú, uptodate fogászati ellátás, a légkörben pedig az északi egészségügy nyugalmát teremtsük meg pácienseinknek. Rendszeresen hazai és külföldi szakmai továbbképzéseken tartjuk karban és fejlesztjük tudásunkat, hogy naprakészek lehessük, és mindig a legjobb tudásunk szerint kezelhessük pácienseinket, akik bizalmat szavaztak nekünk.

Többet adunk, mint amire vágyhat: a fogászat, amit megérdemel.

Értékeink

Bízza magát és mosolyát ránk!

Precizitás

Ùgy, ahogy a higiéniában, a precizitásban sem szeretünk kompromisszumokat kötni. Ma már rendelkezésünkre állnak olyan orvosi nagyítók, melyek a szabad szemmel nem, vagy alig látható eltérésekre, elváltozásokra is ráirányítják a figyelmünket.

Páciens központú csapat munka

Sokfélék vagyunk, sokféle problémával. Számunkra fontos, hogy pácienseinknek minden területen a lehető legjobb ellátást nyújthassuk, de a dinamikusan és sok irányba fejlődő szakmánkban, ehhez sok esetben nem elegendő egyetlen szakember. Ezért dolgozunk csapatban, hogy mindig a körülményekhez igazodva, a legjobb szakember kezelhesse a felmerülő problámát.

Modern eszközök, minőségi anyagok, korszerű technikák

Folyamatosan fejlesztjük eszközparkunkat, nyomonkövetjük az újításokat. Anyagaink minőségéből nem engedünk és ellenőrizzük a szakmai ajánlások szerint. Technikáinkban a szakma kiválóságait követjük.

Kiválóság

Szüntelenül a legmagasabb igényességért dolgozunk. Időt és energiát fektetünk abba, hogy a legjobbat adhassuk. Tudásunkat folyamatosan továbbképzéseken bővítjük.

Empátia

Az orvos-beteg kapcsolat mindig a kölcsönös bizalmon és megértésen kell hogy alapuljon. Minden ember másként éli meg mindazt, ami vele történik: mind az életben, mind a fogorvosi székben. Ennek jegyében mi is igyekszünk a tőlünk telhető legtöbb és legsokszínűbb támogatást megadni, ami ahhoz szükséges, hogy a fogorvosi kezelés ne zaródjon rossz élménnyel egyik páciensünk számára sem.

Higiénia

Rendelőnkben különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legfejlettebb techikákat segítségül hívva biztosítsuk a maximális higiéniát pácienseink számára. Ez sokszor eszköz- és időigényes folyamat, és rendkívüli odafigyelést igényel, de mi is akkor vagyunk nyugodtak, ha minden műszert a steril zacskóból vehetünk elő a kezelés elején.

Precízen gondoskodunk

Titkunk az ideológiánkban rejlik

A fogászati problémákat szívügyünkként kezeljük és szüntelenül azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók panaszait a legnagyobb odafigyeléssel oldjuk meg.

Miért válasszon minket?

Mi tesz minket különlegessé?

Rendelőnkben a hozzáértés, a tudás, a gyakorlat és a modern technológia találkozik egymással. Ez biztosítja pácienseink számára azt, hogy a legmagasabb színvonalú kezelést kapják.

Célunk, hogy pácienseinket elindítsuk az életre szóló, egészséges mosoly útján.