Rólunk

Üdvözöljük rendelőnkben!

Ritkán hallunk olyan emberről, aki szívesen gondol a gyökérkezelésre vagy kedvenc időtöltései között a fogorvosi rendelő felkeresése szerepel. Szeretnénk segíteni abban, hogy a nálunk töltött idő mégis sikerrel zárulva, stresszmentesen teljen a pácienseink számára.

Ez célkitűzesünk, amiért mindent megteszünk.

Célunk

Azon dolgozunk, hogy Kecskemét belvárosában is elérhető legyen a világszínvonalú, uptodate endodonciai-, és helyreállító fogászati ellátás, a légkörben pedig az északi egészségügy nyugalmát teremtsük meg pácienseinknek. Rendszeresen hazai és külföldi szakmai továbbképzéseken tartjuk karban és fejlesztjük tudásunkat, hogy naprakészek lehessük, és mindig a legjobb tudásunk szerint kezelhessük pácienseinket, akik bizalmat szavaztak nekünk.

Többet adunk, mint amire vágyhat: a fogászat, ami a jövőbe mutat.

Értékeink

Bízza magát és mosolyát ránk!

Nagyítás

Ma már rendelkezésünkre állnak olyan orvosi nagyítók, melyek a szabad szemmel nem, vagy alig látható eltérésekre, elváltozásokra is ráirányítják a figyelmünket és azokat kezelhetővé teszik.

Modern eszközök, minőségi anyagok, korszerű technikák

Folyamatosan fejlesztjük eszközparkunkat, nyomonkövetjük az újításokat. Anyagaink minőségéből nem engedünk és ellenőrizzük a szakmai ajánlások szerint. Technikáinkban a szakma kiválóságait követjük.

Tájékoztatás

Hiszünk a tájékoztatás és a beleegyezés fontosságában és erre kellő hangsúlyt fektetünk. Nálunk mindig tudni fogja mire készüljön és bátran kérdezhet.

Kofferdam használat

Minden kezelésünk - gyökérkezelések, restaurációk - kizárólag kofferdam használata mellett történik. Az abszolút izolációval biztosítjuk a munkánk maximális minőségét, a szakmai protokollok betartását és az Ön biztonságát.

Precizitás, kiválóság

A precizitásban nem kötünk kompromisszumokat. Szüntelenül a legmagasabb szinten dolgozunk. Időt és energiát fektetünk abba, hogy a legjobbat adhassuk. Tudásunkat folyamatosan továbbképzéseken bővítjük.

Higiénia

Úgy, ahogy a precizitásban, az infekciókontrollból sem engedünk. Rendelőnkben különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy a maximális higiéniát biztosítsuk. Ez eszköz- és időigényes folyamat, ami folyamatos odafigyelést igényel. Ez a szívügyunk.

Idő

Jó munkát csak a kellő idő rászánásával lehet végezni. Mi pedig ezt valljuk és gyakoroljuk: legyen szó a kezelésről, érzéstelenítésről vagy a kezdő konzultációról. Nálunk biztos lehet abban, hogy az idő a barátunk.

Érzéstelenítés

Kezeléseinket felületi érzéstelenítő felvitelével kezdjük, majd többféle érzéstelenítő oldat, fecskendő-, és tűrendszer közül az Ön számára legmegfelelőbbet használjuk. Soha nem siettetjük a beavatkozás megkezdését, hanem megvárjuk a kellő hatásidőt, így Ön is nyugalommal nézhet a kezelés elé.

Precízen gondoskodunk

Titkunk az ideológiánkban rejlik

A fogászati problémákat szívügyünkként kezeljük és szüntelenül azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók panaszait, a referáló kollégák eseteit a legnagyobb odafigyeléssel oldjuk meg.

Miért válasszon minket?

Mi tesz minket különlegessé?

Rendelőnkben a hozzáértés, a tudás, a gyakorlat és a modern technológia találkozik egymással. Ez biztosítja pácienseink és beküldő orvosaik számára azt, hogy a legmagasabb színvonalú kezelést kapják.

Célunk, hogy pácienseink saját, egészséges fogaikat életre szólóan megtarthassák.